Carrière

Bij SHR werken is niet voor iedereen weggelegd, maar als je uitblinkt en beschikt over uitstekende kwalificaties, bieden wij unieke kansen in een stimulerende werkomgeving.

Carrière

Een plek voor gepassioneerde professionals

SHR geniet een uitstekende reputatie als excellence centre in haar vakgebied en als betrouwbare test-, advies- en kennispartner voor verschillende branches, bedrijven en andere opdrachtgevers. Om deze reputatie te behouden en te versterken, verwelkomen we talent met zowel passie als expertise, zowel technisch als administratief.

Ontdek je toekomst bij SHR

Bij SHR maak je deel uit van een gespecialiseerd team dat nauw samenwerkt en zich richt op verdieping en kennisontwikkeling. We zijn een toonaangevende organisatie met een duidelijke focus op de bouwsector, meubelproductie, waterschappen en (scheeps)interieurbouw. Onze expertise ligt voornamelijk op het gebied van technische kennis en knowhow met betrekking tot hout en houtgerelateerde producten.

Tegelijkertijd opereer je binnen een dynamische onderneming die voortdurend moet innoveren en zichzelf moet bewijzen op de markt. In zo’n omgeving zijn klantgerichtheid, strategisch inzicht en acquisitie van cruciaal belang voor onze continuïteit en jouw persoonlijke carrièregroei.

Wat staat je te wachten?

Je kunt een inspirerende en kennisrijke omgeving verwachten, waarbij we streven naar een nog actievere en krachtigere aanwezigheid in de wereld. We verwachten van nieuwe medewerkers bij SHR niet alleen de juiste achtergrond, maar ook een marktgerichte mindset en actieve betrokkenheid. Bij SHR krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan onze gezamenlijke groei en succes.