Testcentrum

SHR biedt uitgebreide testfaciliteiten voor producten bestemd voor o.a. de bouwsector en meubelindustrie. Materiaaleigenschappen, prestaties eindproducten, productgedrag in verschillende toepassingscombinaties: ieder relevant aspect krijgt de deskundige aandacht die het verdient.

shrwageningen-01 kopie

SHR test goed

Met ruim 20 jaar ervaring en een surplus aan wetenschappelijke testexpertise, gericht op de praktijk, test SHR altijd goed. Dat betekent ook wel eens afkeuren. In zulke gevallen adviseren wij opdrachtgevers bij het alsnog bereiken van de gewenste kwaliteit. Helder, to-the-point en positief.

Certificering

Een testtraject bij SHR kan worden afgerond met input voor bijvoorbeeld een KOMO®-certificaat. Maar ook met het SHR-keurmerk. Dat keurmerk mag een product voeren als SHR heeft vastgesteld dat de productprestaties die door u als fabrikant of leverancier worden geclaimd, daadwerkelijk worden behaald. De onderzochte eigenschappen en de behaalde resultaten staan op het certificaat vermeld. SHR-keurmerken zijn al uitgereikt aan producten in de categorieën coatings, schroeven en meubels.