Onderhoudsinspectie

Onderhoudsinspectie: onderhoudsintervallen, voorspelbaarheid van de onderhoudskosten, planmatig groot onderhoud... als vastgoedbezitter wilt u zekerheid over de staat waarin uw gebouwen zich bevinden. Corporatie, overheid, VvE of instititutionele vastgoedeigenaar: inzicht en overzicht staan bovenaan. Een deskundig uitgevoerde onderhoudsinspectie biedt u die zekerheid. SHR in Wageningen voert onderhoudsinspectie uit. Meer dan 20 jaar ervaring, wetenschappelijke expertise, bewezen inspectie track record. Kortom: specialist in onderhoudsinspectie door heel Nederland. 

Onderhoudsinspectie op onderdelen 

Onderhoudsinspectie van vastgoed en monumenten kan plaatsvinden op alle gewenste en relevante onderdelen. Constructief, maar ook en detail. Denk aan onderhoudsinspectie op het gebied van houtconstructies, onderhoudsstaat van de gevelelementen, verfsystemen (bijvoorbeeld: verflaagdikte) en wind- en waterdichtheid. Ook kan onderhoudsinspectie zich uitstrekken tot aspecten als afhangende deuren, optrekkend vocht, waterophoping, houtvochtgehalte, verkleuringen, vloeren en binnenbetimmeringen. 

Onderhoudsinspectie: deskundig en vertrouwd 

SHR is de test-, advies- en samenwerkingspartner voor de woning- en utiliteitsbouw, meubelindustrie en scheepsinterieurbouw. Wij voeren inspectie op locatie uit, waaronder onderhoudsinspectie, testen in eigen laboratorium in Wageningen en delen kennis met opdrachtgevers en bouw. Onze wetenschappelijke staf is deskundig en vertrouwd, want SHR is hét Nederlandse kenniscentrum voor houten, houthoudende en non-houten bouwmaterialen, bouwconstructies en -producten. SHR verricht ook onderhoudsinspectie op het gebied van houten funderingen (heipalen) en andere bouwwerken in en om het water, zowel in heel Nederland als daarbuiten (o.a. China en Italië). Onderhoudsinspectie uitvoeren? SHR bellen.