SHR: testinstituut, kenniscentrum, adviespartner

In SHR vindt u een kennis- en adviespartner die meerwaarde biedt. Meerwaarde voor de bouwsector, de meubelindustrie en voor iedere andere branche die materialen verwerkt die houthoudend zijn of die in combinatie met hout kunnen worden toegepast.

SHR test, adviseert en deelt kennis over houtsoorten, materiaalkeuze en verwerking. Van plaatmateriaal tot biobased halffabrikaten, van verf tot lijm en van kitten tot schroeven, nagels, nieten en andere (bouw)materialen. Maar ook over specifieke toepassingsgebieden, zoals renovatie, restauratie, energiezuinig bouwen, meubels en (scheeps) interieurbouw.

Bij SHR treft u houtspecialisten, wiskundigen, polymeertechnologen, natuurkundigen en constructeurs. Hoogopgeleide experts met een focus op de praktijk en kennis van zaken - en met meer dan 25 jaar ervaring.

De meerwaarde van SHR bewijst zich in de praktijk. In adviessituaties en bij schade-inspecties, bij product- en materiaalontwikkeling en bij gericht onderzoek en testen, al dan niet gericht op certificering. Welkom!

Terug naar overzicht