Constructieberekeningen

Hout, als niet-homogeen bouwmateriaal met unieke eigenschappen, vereist specifieke expertise bij constructieberekeningen.

ontwerpadvies

SHR, met diepgaande kennis van hout als bouwmateriaal, biedt begeleiding bij de uitvoering en controleert constructieberekeningen waarin houtcomponenten een cruciale rol spelen.

Doordat SHR nauw betrokken is bij het opstellen van rekenregels voor het construeren met hout, vertegenwoordigt hun deelname aan constructieberekeningen een waardevolle kwaliteitsimpuls. Deze betrokkenheid resulteert niet alleen in tijds- en kostenbesparingen, maar waarborgt ook een zekere naleving van regelgeving.

SHR’s grondige aanpak bij constructieberekeningen omvat niet alleen het analyseren van de structurele aspecten, maar ook het beoordelen van de materialen, verbindingen en belastingsfactoren. Hierdoor wordt een robuust en veilig ontwerp gewaarborgd dat voldoet aan alle vereisten en normen. Met SHR als partner kunt u rekenen op nauwkeurige en betrouwbare constructieberekeningen die bijdragen aan het succesvol realiseren van houtbouwprojecten.