Bouwplantoets

Een grondige bouwplantoets door SHR waarborgt niet alleen de juiste materiaalkeuzes, maar draagt ook bij aan een efficiënte voortgang van het bouwproces.

huis1999l-kleiner

In bestekken kunnen gemakkelijk fouten insluipen door een gebrek aan expertise met betrekking tot het gebruik van hout als bouwmateriaal. Deze vergissingen zijn vaak het gevolg van vermeende efficiëntie of kostenbesparing, maar leiden helaas vaak tot het tegenovergestelde doel. Aanpassingen tijdens de bouw, reparaties of vervangingskosten, en hoge onderhoudskosten zijn slechts enkele van de mogelijke gevolgen.

Het is daarom van essentieel belang om bestekken te laten toetsen op het correcte gebruik van hout door een onafhankelijke deskundige, zoals SHR. SHR onderzoekt niet alleen de houtkeuze, maar duikt ook dieper in de details in nauwe samenwerking met de opdrachtgever, architect en constructeur. Bovendien beschikt SHR over waardevolle kennis met betrekking tot de beschikbaarheid en de haalbaarheid van realisatie binnen de gestelde tijdsperiode.

Deze grondige bouwplantoetsing door SHR waarborgt niet alleen de juiste materiaalkeuzes, maar draagt ook bij aan een efficiënte voortgang van het bouwproces. Door potentiële complicaties tijdens de uitvoering te minimaliseren, zorgt SHR ervoor dat het bouwproject soepel en zonder onnodige vertragingen verloopt.