Ahrend onderstreept kwaliteit producten met objectief getoetst SHR-keurmerk

V.l.n.r. Nico Prins, Arnoud Vlieger en Oscar van Doorn
V.l.n.r. Nico Prins, Arnoud Vlieger en Oscar van Doorn

Koninklijke Ahrend  heeft besloten om het SHR tested Quality label te gaan voeren. Er is inmiddels begonnen  met 15 geteste modellen (kantoor)stoelen te labelen. Zeer binnenkort zal Ahrend  meer modellen labelen. Met het SHR tested Quality keurmerk kunnen fabrikanten  de kwaliteit van hun producten onderstrepen. SHR tested Quality is een  objectief getoetst keurmerk en biedt daardoor toegevoegde waarde.

Met het SHR Tested Quality label laat Ahrend duidelijk aan haar klanten zien dat zij onafhankelijk geteste kwaliteit levert. Op de website van SHR kan iedereen zien waarop en volgens welke normen of praktijkrichtlijnen het betreffende meubel is getest. Voor iedere fabrikant die zijn meubels laat testen, is het mogelijk het SHR Tested Quality label aan te vragen op geteste modellen en het bij- behorende label te gebruiken.

Eigentijdse office  lifestyles
Koninklijke Ahrend is de toonaangevende internationale projectinrichter die gespecialiseerd is in het leveren van eigentijdse en zeer duurzame office lifestyles aan zakelijke eindgebruikers over de hele wereld. In het ontwerp van haar producten en inrichtingen staat het welzijn en de productiviteit van de gebruiker centraal. Koninklijke Ahrend heeft kantoren in meer dan 25 landen op vijf continenten, waaronder China, Rusland en Dubai.

Deel dit artikel op LinkedIn: