Bedrijven

SHR adviseert bedrijven die producten ontwikkelen en produceren voor o.a. bouw en meubelindustrie.

Welke producten?

Primair producten met houtcomponenten of met een toepassingsrelatie tot hout gebruikt in: timmerindustrie, meubelindustrie, houthandel, lamineerindustrie, vingerlasserij en fabrikanten van bouwmaterialen zoals gevelplaten.

Maar ook: ontwikkelaars en producenten van lijmen, kitten en coatings, schroeven, nagels en nieten, hang- en sluitwerk en bijvoorbeeld rubberprofielen. Uiteraard test en adviseert SHR ook over niet-houtgebonden (half)fabrikaten.

SHR voor bouwbedrijven

SHR adviseert bouwbedrijven over constructies, materiaalkeuze, -toepassingen, -opslag, transport, bewerking en afwerking, met als doel optimalisatie van bouwstroom en materiaalverwerking. SHR is ook uw partner voor bestekbeoordelingen, ingangscontroles bouwmaterialen, arbitrageonderzoeken en opleveringscontroles. In nieuwbouw, renovatie én restauratie. Met SHR als adviespartner bouwt u kwalitatief en efficiënt aan een beter rendement.

SHR en certificering

SHR adviseert over en begeleidt bij het verkrijgen van certificeringen, zoals KOMO®, FSC® of PEFC™. Maar ook over CE- en de DoP-verklaringen.