Werken bij SHR

Alleen voor wie passie met kennis en kunde combineert

Om maar meteen duidelijk te zijn: werken bij SHR is niet voor iedereen weggelegd. Maar als je echt uitblinkt, over aansprekende kwalificaties beschikt en aantoont met onderscheid te kunnen presteren, bieden wij je kansen in een unieke werkomgeving. SHR beschikt over een uitstekende reputatie. Staat bekend als excellence centre in haar vakgebied en als vertrouwde test-, advies- en kennispartner van branches, bedrijven en andere opdrachtgevers. Om dat zo te houden en waar mogelijk verder te verbeteren, verwelkomen wij technisch en administratief talent dat passie met kennis en kunde combineert.

Waar kom je terecht?

In een gespecialiseerd team dat goed samenwerkt en aandacht heeft voor verdieping en kennisontwikkeling. Bij een professionele organisatie met een uitgesproken profiel in de wereld van de bouw, de meubelfabricage, waterschappen en (scheeps) interieurbouw. Met een accent op technische expertise en know-how in hout en houtgerelateerde producten. Maar tegelijk in een onderneming die zichzelf steeds moet bewijzen op de markt. En dus in een organisatie waarin klantori├źntatie, strategisch inzicht en niet te vergeten acquisitie belangrijk zijn voor de continu├»teit. En voor je eigen job!

Wat kun je verwachten?

Een inspirerende, kennisintensieve omgeving. Die als ambitie heeft vaker en krachtiger naar buiten te treden. Van nieuwe SHR-medewerkers wordt daarom, naast de juiste achtergrond, ook verwacht dat zij marktgericht meedenken en doen. Kennis delen, vraaggericht acteren en bijdragen aan het gewenste organisatieprofiel. 

Sollicitaties / vacatures

Open sollicitaties (uitsluitend met curriculum vitae, cijferlijst en referenties) kun je mailen naar info@shr.nl t.a.v. de heer P. A. Kipp, die telefonisch graag informatie geeft (0317 - 46 73 66).

Student? Kom proeven van het vak

Een studentstage met inhoud en dynamiek? SHR verwelkomt studentstagiaires met toekomstplannen. Neem contact op met de heer P.A. Kipp voor meer informatie (e-mail: info@shr.nl).

Terug naar overzicht