10 december 2013
Nieuws

Interessante onderzoeksmiddag TU/e 17 januari 2014

Het is inmiddels 10 jaar geleden dat SKH en SHR gestart zijn met de financiering van prof. dr. ir A.(André)J.M. Jorissen bij de Leerstoel Houtconstructies aan de TU Eindhoven.

Op vrijdagmiddag 17 januari 2014 organiseren de TU Eindhoven, SHR, SKH en de Vereniging voor Houtconstructeurs (VHC) in Eindhoven een inspirerende onderzoeksmiddag.

Dit soort middagen wordt 2-jaarlijks georganiseerd, maar heeft dit jaar een feestelijk tintje omdat André Jorissen precies 10 jaar als hoogleraar aan de TU Eindhoven verbonden is.

Zes studenten van de TU, in verschillende fasen van hun afstuderen/promoveren, presenteren hun afstudeeronderwerp / promotieonderzoek. Een korte beschrijving van de te presenteren onderwerpen is in de bijlage weergegeven. Daar vindt u ook de locatie op het TU/e terrein.

Wij denken dat u met het bijwonen van deze middag een goede indruk krijgt van hetgeen een Leerstoel Houtconstructies aan werkzaamheden en onderzoek verricht.

Met veel plezier nodigen wij U uit voor het bijwonen van deze middag.

U dient zich wel voor de middag op te geven. Dit kunt u doen d.m.v. het inschrijfformulier welke in de uitnodiging is opgenomen.