13 september 2016
Nieuws

SHR 25-jarig jubileum

“Ik stond er niet bij stil dat SHR op een zo breed terrein actief is.” Dat is een veel gehoorde reactie tijdens het even feestelijke als informatieve SHR 25 jaar-jubileumevent, dat wij organiseerden op 9 september 2016. Er waren meer dan 250 bezoekers naar Wageningen gekomen om onze ‘verjaardag’ te vieren. Klanten, brancheprominenten, collega’s en oud-medewerkers. “Een fantastische opkomst, waar we best trots op zijn,” zegt SHR-directeur Oscar van Doorn.

Lees verder onder de afbeelding
shr-25jaar

Aan de hand van een aantal toekomst-verkenningssessies werd door SHR- medewerkers, samen met de bezoekers, de realiteit van 2041 verkend. Waarmee dus niet 25 jaar terug, maar juist vóóruit werd gekeken. Oscar van Doorn: “Ik heb van verschillende kanten de opmerking gekregen: kunnen jullie dit volgend jaar niet weer een keer doen? Dan kunnen we tenminste alle workshops meemaken! Dat is een groot compliment aan alle SHR-mensen, dat ik graag doorgeef.”

Tests en onderzoeken

De bezoekers van het SHR-jubileumevent op 9 september 2016 waren met name afkomstig uit bedrijven en organisaties die actief zijn in de interieurbranche, de restauratiesector, op het gebied van duurzaamheid, renovatie, energie en -last but not least- hout & biobased. Zo spotten we onder andere fabrikanten van coatings, isolatiematerialen, rubber profielen en bouwfolies. “Ik stond er niet bij stil dat jullie in een zo breed terrein actief zijn,” zei een bezoeker. “Dat realiseer je je pas als je ziet welke tests en onderzoeken SHR allemaal uitvoert voor behoorlijk uiteenlopende branches.” De traditionele ‘houtdeskundigheid’ van SHR heeft zich in 25 jaar dan ook flink verbreed.

Bekijk hier een foto-impressie van het SHR 25 jaar Jubileumevent.