2 oktober 2018
Nieuws

Succesvolle conferentie over houtmodificatie druk bezocht

Sprekers en deelnemers uit alle delen van de wereld waren aanwezig bij deze negende editie van het ECWM. Alhoewel het officieel een Europese conferentie is, waren er ook talrijke sprekers en deelnemers uit Zuid- en Noord-Amerika, Azië, Australië en zelfs uit Nieuw-Zeeland aanwezig.

Lees verder onder de afbeelding
ecwm9-crew

Met meer dan 160 geregistreerde deelnemers scoorde deze editie van het ECWM beduidend boven het gemiddeld aantal deelnemers in de 15-jarige historie van deze 2-jaarlijkse conferentiecyclus. Naast de vlekkeloos verlopen organisatie zorgde ook de prachtige en warme entourage in het conferentiecentrum in Burgers’ Zoo voor een ontspannen en inspirerende sfeer. Voorafgaand aan de conferentie werd er al tijdens de welkomstborrel op zondagmiddag in Hotel Haarhuis volop genetwerkt en kon men deelnemen aan een door Accsys georganiseerde tour langs en op de productielocaties van Accsys (Accoya) en Platowood (Plato) op het industrieterrein Kleefsewaard in Arnhem.

Het SHR-organisatieteam van ECWM9 heeft vele enthousiaste reacties en complimenten voor een geweldig organisatie mogen ontvangen van zowel de deelnemers als van de voorzitter van de Scientific Committee tijdens de slotwoorden van het ECWM9.